زرشک پفکی اعلا یکی از محصولات متنوعی است که از کشورمان ایران به عراق صادرات می گردد.
در این مقاله قصد داریم تا شما را با ویژگی های زرشک پفکی اعلا آشنا کنیم و نیز به بررسی بازار عراق به عنوان یکی از مقاصد صادراتی زرشک ایرانی بپردازیم.
اطلاعاتی که پس از خواندن این مقاله بدست می آورید ممکن است دیدگاه های جدیدی را برای افرادی که بتازگی پا در این حوزه گذاشته اند به همراه داشته باشد که آگاهی از آن ها بتواند در مسیر رسیدن به موفقیت در زمینه ی صادرات زرشک اعلا پفکی تاثیر گذار باشد.
ویژگی های زرشک اعلا پفکی
زرشک پفکی اعلا ویژگی ها و خصوصیاتی دارد که آن را از سایر انواع زرشک صادراتی متمایز می کند.
با بیان این ویژگی ها در همین ابتدای مقاله شناخت کاملی درباره ی زرشک پفکی بدست آورده و تا حدودی می توانید آن را از سایر نمونه های زرشک ایرانی تمیز دهید.
زرشک پفکی بهترین نمونه از زرشک خوراکی ایران است که بدون هسته بوده و محبوبیت بسیاری در بین ایرانیان و مشتریان خارجی دارد.
این نوع زرشک در شرایط کنترل شده و در سالن هایی که به طور خاص جهت خشک کردن زرشک هستند قرار می گیرند تا رطوبتشان گرفته شود و بتوان آن ها را وارد بازار فروش نمود.
زرشک اعلا پفکی رنگش قرمز روشن است، زیرا نور و گرمای تابش خورشید را مستقیما تجربه نمی کند بنابر این کیفیت رنگش حفظ می شود. از طرفی ظاهرش کمتر در اثر از دست دادن رطوبت چروکیده می شود و پف کرده تر است.
در شرکت داریس تمامی مراحل برداشت محصول تا آماده سازی آن برای ورود به بازار و عرضه ی آن، طی نظارت دقیق صورت می پذیرد تا زرشک پفکی درجه یک به دست آید.
صادرات زرشک پفکی اعلا
صادرات زرشک پفکی اعلا از ایران به کشور های گوناگونی در سراسر دنیا متداول است.
زیرا زرشک ایرانی محصولی خاص و منحصر بفرد بوده و بیشتر در موارد استفاده خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد. منظور از خاص بودن این است که میوه ی زرشک کاملا بی دانه است و رنگ سرخ دارد ولی سایر نمونه های زرشک تولید شده در دنیا از خاصیت بی هسته بودن برخوردار نمی باشند.
از جمله ی کشور هایی که زرشک پفکی از ایران به آن ها صادر می شود
می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- عراق
- کانادا
- آمریکا
- کویت
- چین
- آلمان
- فرانسه
- ژاپن
- هلند
- کانادا
- استرالیا
- لهستان
- انگلستان
کشور های نام برده شده از مهمترین و بزرگترین کشور های وارد کننده ی زرشک در جهان می باشند که کشورمان ایران نیز به برخی از آن ها مستقیما صادرات زرشک را انجام می دهد.
استقبال بازار عراق از زرشک پفکی اعلا چگونه است؟
عراق کشور دوست و همسایه ی ایران است که طی سال های اخیر به دلیل وجود هرج و مرج های فراوان و جنگ های داخلی و… در آن، آسیب های زیادی دیده و که این آسیب ها در بخش های مختلف مانند صنعت و کشاورزی زیاد به چشم می خورد.
از طرفی برخی نیاز ها وجود دارد که باید برای برطرف نمودن آن ها چاره اندیشید بنابراین واردات کالا ها و محصولات از سایر کشور ها راه حلی منطقی می باشد. زرشک یکی از همین محصولات وارداتی به عراق است.
صادرات زرشک از ایران به عراق در حجم قابل توجهی صورت می گیرد.
دو نوع زرشک اناری و زرشک پفکی از محبوبیت بالایی در بین تجار عراقی برخوردارند، همین مساله نشان دهنده ی این است که تقاضا برای آن ها در کشور عراق بالا می باشد.
انواع زرشک ایرانی در مناطقی از این کشور مانند بغداد، نجف و کردستان عراق شناخته شده است.
قیمت صادرات زرشک اعلا پفکی به عراق
قیمت مناسب از جمله ی آیتم های حائز اهمیت برای هر فرد تاجر می باشد چرا که این مساله نقش تعیین کننده ای در جذب مشتری ها و طبیعتا میزان فروش و در نهایت میزان سود حاصل از فروش آن ها دارد.
فعالیت های انجام شده و توجه بیشتر کشاورزان به درختچه های زرشک موجب شده تا حجم باردهی آن ها نسبت به سال های گذشته بیشتر شود، در نتیجه میزان فراوانی محصول در بازار نیز افزایش یافته است.
هر چه فراوانی یک محصول بیشتر باشد و بتواند پاسخگوی تقاضایی که برای آن وجود دارد باشد بدون شک قیمت آن محصول نیز مناسب تر است.
برای مثال بار ها پیش آمده که در یک سال کشاورزی به دلیل تغییرات ناگهانی دمای هوا و یا مثلا بارندگی های بی موقع خساراتی به یک محصول کشاورزی در منطقه ای وارد شده و اتفاقا آن منطقه قطب تولید این محصول خاص در کشور بوده است بنابر این در زمان برداشت و فروش این محصول با بالا بودن میزان تقاضا برای محصولی مواجه شده ایم که در آن شرایط عرضه ی کمی دارد و بنابر این بازار رقابتی شده و سبب افزایش قیمت فروش آن محصول می گردد.
برای اطلاع از قیمت روز زرشک صادراتی می توانید با کارشناسان واحد فروش شرکت داریس در ارتباط باشید.
تاثیرات صادرات زرشک بر اقتصاد کشور
صادرات به معنی ارسال کالا یا محصولی در حجم عمده از کشور مبدا و انتقال آن به کشور مقصد می باشد.
این انتقال کالا موجب ایجاد ارتباطات تجاری بین المللی می گردد و می تواند بر اقتصاد ملی تاثیرات مثبت بسیاری نیز بگذارد.
افزایش تقاضای خارجی برای واردات زرشک ایرانی به کشور خودشان موجب شده تا میل و رغبت به تولید محصول با کیفیت صادراتی در بین کشاورزان زرشک نیز بیشتر شود.