قیسی میوه ای تابستانی است که به دلیل طعم و خواص منحصر به فرد این محصول موردتوجه بسیاری از مردم در سراسر جهان قرار گرفته است.
مهم ترین خواص قیسی
قیسی علاوه بر طعم خوشمزهای که دارد سرشار از ویتامین هایی مانند A ،C، K و همچنین دارای فیبر رژیمی، آهن، کلسیم، فسفر است.
از مهم ترین خواص قیسی میتوان به درمان ک پیشگیری یبوست، کم خونی و بهبود بینایی، محکم شدن استخوان ها و همچنین درمان مشکلات پوستی و ریزش مو نام برد.
تفاوت زردآلو و قیسی
یکی از مهم ترین تفاوت میان زردآلو و قیسی میزان آب داخل هرکدام است.
قطعا قیسی به دلیل آب کمتر قابلیت نگهداری بیشتری دارد و همچنین با حل کردن زردآلو در آب مواد مغذی آن مانند و ویتامین C از بین میرود.
همینطور زردآلو جز میوهها است اما قیسی یک خوراکی خوشمزه به حساب میآید.
طرز تهیه برگه قیسی
برگه قیسی یکی از مزههای غذا به حساب میآید؛ برای درست کردن آن به :
- برگ زردآلو تازه ( ۲ کیلو گرم)
- جوهر لیمو (۱ قاشق غذا خوری)
- آب (۵ لیوان)
- شکر(۲ لیوان)
ابتدا باید آب و شکر را داخل تابه ترکیب کرده و سپس روی شعله متوسط گاز قرار میدهیم، زمانی که به نقطه جوش رسید جوهر لیمو را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم ۴ دقیقه دورن تابه بمانند تا شربت به طور کامل به خورد برگه ها برود.
بعد از گذشت ۴ دقیقه زیر تابه را خاموش کرده و میگذاریم کمی مواد خنک شود و بعد زردآلوها را درون صافی میریزیم تا شربت اضافی از برگه ها خارج شود.
سپس درون سینی فلزی برگه های زردآلو را میچینیم و جلوی نور خورشید قرار می دهیم.
نکته قابل توجه این است که نگذاریم برگه های قیسی زیادی خشک شوند.
در آخر برگههای قیسی را بسته بندی کرده و درون
یخچال میگذاریم؛ اگر بخواهید برگه ها را به زمان طولانی نگهداری کنید باید آنها را درون فریزر قرار دهیم.