برگه زردآلو از میوه های تابستانی خوشمزه مورد استقبال همگان به حسب می آید که در اوزان مختلف به بازار عرضه میشود.
قیمت این محصول نیز بسیار مورد توجه تجار و بازرگانان این حوزه قرار دارد، که همین امر اهمیت بالای این محصول را در بازار نشان می دهد.
ویژگی های درخت زردآلو
همانطور که می دانید برگه قیسی از میوه های درخت زردآلو بدست می آید.
درخت های زردآلو حداکثر به ارتفاع 5 متر می رسند و برگ هایی قلب مانند به رنگ سبز متمایل به زرد دارند و دارای شکوفه هایی درشت به رنگ سفید متمایل به قرمز هستند و این درخت دارای گل های نر و ماده هستند.
میوه درخت زردآلو گوشتی و زرد رنگ با طعمی لذیذ و شیرین بوده و در اواسط تابستان به ثمر می رسد. به همین دلیل این میوه طلای تابستان نامیده شده است.
هسته این درخت بیضی شکل و به رنگ قهوه ای بوده و درون آن مغزی با طعم شیرین قرار گرفته است.
فواید هسته زردآلو
مغز هسته قیسی شبیه به بادام است و طعمی شیرین دارد و همچنین با خواص بسیار زیادی که دارد مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است.
هسته قیسی دارای امگا3، کلسیم، آهن، فسفر، فیبر، ویتامینB1 ،B17 ،C، ویتامینA و انواعی آنتی اکسیدان ها است.
از خواص این مغز میتوان به:
- ضد سرطان
- کاهش التهابات مفصلی
- افزایش استقامت و سلامت استخوان
- کاهش درد گوش
- افزلیش سلامت ریه
- کاهش خستگی و… نام برد.
روش های خشک کردن برگه زردآلو
تولید برگه زردآلو خشک به دو روش سنتی و صنعتی انجام می شود خشک کردن برگه زردآلو روش های مختلفی دارد که مرسوم ترین آن روش سنتی یعنی خشک کردن آفتابی که در هوای آزاد صورت می گیرد.
و در روش صنعتی زردآلو با دستگاه هایی که برگه زردآلو را در حجم های زیاد خشک می کنند که معمولا از رنگ این برگه های زردآلو روشن تر و طلایی تر از روش سنتی است.
از دیگر روش های خانگی خشک کردن توسط فر یا ماکروفر است.