فراز و نشیب های صادرات زرشک پفکی ایران به افغانستان در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است.
تولیدات زرشک منطقه ی شرق کشور از بهترین نمونه های تولید شده ی این محصول در دنیا هستند.
همچنین حجم تولید نیز در این جا بالا می باشد. به طوری که می توان بیان کرد که بیش از 90 درصد از زرشک ایرانی در استان های خراسان تولید می گردد.
همواره پیش روی صادرات محصولات کشاورزی از ایران به سایر نقاط دنیا فراز و نشیب هایی وجود دارد که گاها این امر را سخت می کند.
برای مثال بررسی سلامت و کیفیت کالای صادراتی، گرفتن مجوز ها و تاییدیه های لازم ، ایجاد شرایط مناسب برای حمل و نقل به وسیله ی ماشین های مناسب و… تنها چند نمونه از این موارد هستند که در هنگام صادرات با آن ها مواجه می شویم.
زرشک پفکی صادراتی
زرشک پفکی و زرشک دانه اناری از جمله انواع صادراتی این محصول به شمار می روند.
زرشک ایرانی از بالاترین کیفیت محصول در نوع خود برخوردار است و این موضوع سبب علاقه ی متقاضیان به خرید این محصول شده است.
ااین نوع زرشک یک محصول لوکس به شمار می رود و مشتریان خاص خود را دارد که اقدام به سفارش و خرید آن می کنند.
شرکت های متعددی هستند که کار صادرات زرشک را به صورت فله انجام می دهند اما برخی از صادر کنندگان با توجه به قراردادی که فی ما بین آن ها و خریدار امضا می شود موظف به بسته بندی محصول با ویژگی های مد نظر خریدار می گردند.
قیمت فروش عمده انواع زرشک در ایران
همه ی ما این مساله را به خوبی درک می کنیم که امروزه قیمت یک پارامتر بسیار پر اهمیت در تصمیم گیری مشتریان برای خرید انواع زرشک می باشد.
بدون شک کیفیت محصول و نیز حجم خرید آن رابطه ی تنگاتنگی با قیمت فروش آن دارد.
برای مثال قطعا وقتی حجم یک کانتینر از یک نوع زرشک از طرف مشتری برای صادرات سفارش داده می شود قیمت آن نسبت به حالتی که خریدار قصد خرید همان جنس اما با حجم مثلا یک کارتن را دارد متفاوت است.
برای اطلاع از قیمت فروش عمده انواع زرشک در ایران باید به مراکز اصلی ای که تخصصی در ان حوزه فعالیت دارند مراجعه نمود زیرا نرخ ها را به روز و دقیق بیان می کنند.