فروش عمده زرشک در ایران با توجه به میزان تقاضای بالای خریداران داخلی و خارجی صورت می گیرد.
زرشک ایرانی یکی از انواع منحصر به فرد میوه ی این نوع گیاه محسوب می شودکه علاوه بر اینکه خریداران و مشتاقان بسیاری را در داخل کشور دارد، در بازار های جهانی و بین المللی هم از جایگاه ویژه ای برخوردار است، همین امر اهمیت ایجاد بستر مناسب برای صادرات این محصول ارزشمند را دو چندان می کند چرا که می تواند ارز آوری با رقم قابل توجه برای ایران عزیزمان به همراه داشته باشد.
فروش عمده زرشک در مشهد
مشهد جز یکی از چند شهر بزرگ کشور ایران به شمار می رود.
این شهر برای سال های طولانی مرکز استان پهناور خراسان بود و از طرفی به برکت وجود حرم امام رضا علیه السلام در آن شهری بسیار مسافر خیز می باشد و هر ساله قشر عظیمی از زوار داخلی و خارجی را که به شوق دیدار امام مهربانی ها به مشهد سفر می کنند را میزبانی می کند.
با اینکه عمده ی تولید زرشک در شهرستان قائنات صورت می گیرد اما به واسطه ی حضور میلیون ها زائری که از سراسر دنیا به مشهد مقدس وارد می شوند قطع به یقین مشهد بازار مناسب تری برای این محصول به شمار می رود.
فروش عمده ی زرشک در مشهد علاوه بر پاسخگویی به خریداران داخلی می تواند بستر مناسبی را برای معرفی و بازار سازی محصول زرشک در بین خریداران خارجی جهت صادرات این محصول ایجاد کند.
فروش عمده زرشک قائنات
فروش عمده زرشک قائنات با توجه به حجم بالای تولید این محصول در شهرستان قائنات به مشتریان داخلی و خارجی جهت عرضه در بازار داخل کشور و نیز صادرات زرشک به کشور های متقاضی امکان پذیر است.
با توجه به این موضوع فروش زرشک درجه یک قائنات با قیمت مناسب می تواند در سایر شهر های کشور مان نیز انجام شود.
اما نکته ای که باید در تحقق این امر به آن توجه ویژه شود شناخت صحیح از بازار های هدف و نوع سلیقه ی خریداران حجم بالا برای فروش انواع زرشک ایرانی می باشد.
فروش عمده زرشک پفکی
زرشک پفکی چیست؟
آیا می دانید که زرشک پفکی از بهترین ارقام زرشک تولید شده در ایران به شمار می رود؟
آیا از مزیت ها و برتری این محصول نسبت به سایر انواع زرشک اطلاعی دارید؟
از بهترین ارقام زرشک تولید شده در ایران زرشک پفکی می باشد که در اینجا قصد داریم تا با بیان مختصر توضیحاتی شما را بیشتر با آن آشنا کنیم.
فصل پاییز زمان برداشت محصول زرشک می باشد، پس از برداشت محصول بخشی از آن به عنوان زرشک تازه به همان صورت و با خوشه به صورت مستقیم وارد بازار فروش می گردد که البته همیشه حجم کمتری را به خود اختصاص می دهد و خریداران خاص خود را دارد و حجم قابل توجه باقی مانده برای فرآوری و گذراندن پروسه ی خشک شدن به محل مخصوص حمل می شود.
پس از جداسازی دانه زرشک و آماده کردن آن ها برای خشک شدن، بخشی از آن را در داخل فضای سر پوشیده و سایه و به دور از نور خورشید خشک می نمایند. خشک شدن زرشک در دمای خنک و هم دما با محیط موجب حفظ رنگ قرمز آن و باد و پف کردنش می شود که به همین دلیل به نام زرشک پفکی نامگذاری می گردد.
طعم و رنگ و ظاهر زیبای این نوع زرشک محبوبیت هر چه بیشتر آن را به دنبال دارد. از این رو فروش عمده زرشک پفکی سود های قابل توجهی را برای فعالین این حوزه به همراه دارد.
انواع زرشک در ایران
زرشک ایرانی انواع مختلفی دارد که از جمله ی آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- زرشک سیاه
- زرشک پفکی
- زرشک دانه اناری
- زرشک کوهی
هر یک از انواع زرشک از نظر شکل ظاهر و نوع مصرف با یکدیگر تفاوت دارند. برای مثال زرشک تزئینی باید ظاهر زیبایی نیز داشته باشد اما در زرشک آبگیری شکل ظاهری محصول اهمیت چندانی ندارد.
خواص زرشک ایرانی زیاد است به همین جهت این محصول در درمان بسیاری از بیماری ها نقش موثری را ایفا می کند که این امر همچنین سبب علاقه ی شرکت های دارو سازی داخلی و خارجی به این محصول شده است.