مغز پسته فندقی با توجه به اینکه رنج متوسطی در میان گلدار ها دارد و با نرخ روز نیز عرضه می شود، توانسته جایگاه خوبی در میان صادرات چی ها برای خود ایجاد نماید.
مغز پسته فندقی از پسته دهان بسته فندقی تولید و بدست می آید.
هرچه میزان گرم پسته دهان بسته به ۵۰ گرم نزدیک تر و یا خود ۵۰ باشد، کیفیت مغز پسته بالاتر می رود.
در زمینه مغز پسته گلدار نوع فندقی از همه ترخ مناسب تر است.
دلیل اینکه مغز پسته فندقی نرخ مناسب تری دارد، در مرحله اول ریز بودن آن به نسبت دیگر ارقام می باشد.
عمده مغز پسته فندقی کشور برای صادرات به دیگر کشور ها از جمله هند و امارات ارسال می گردد.
مصرف انواع مغز پسته برای تولید آجیل های های متوسط و همچنین تولید انواع شیرینی ها بهره می برند.
مغز پسته فندقی رفسنجان با قمیت ایده آل
مغز پسته فندقی شهر رفسنجان و رزند از جمله مغز پسته های است که تنه سبز ،و ایده آلی دارند.
از نظر قیمت هم این نمونه بسیار بصرفه می باشد.
عمده فروشنده مغز پسته صادراتی در ایران در استان کرمان و شهر های ذکر شده فعالت گسترده دارند.
یک نمونه دیگر از ارقام مغز پسته هم وجود دارد، که با آن دست شکن فندقی می گویند.
پسته دست شکن به مغز پسته ای گفته می شود، که آن را به وسیله نیروی انسانی تولید می نمایند.
معمولا این نمونه از مغز پسته را از پسته خندان بدست می آورند، که گلداری بسیار زیبایی دارد.
بهترین نمونه مغز پسته فندقی دست شکن هم متعلق به استان کرمان و مناطقی همچون زرند، رفستجان و ابارق می باشد.
بازار پسته ایران نمونه ای از گسترده ترین و متنوع ترین عرضه کننده های انواع فرآورده های پسته در دنیاست.
این بازار تمامی فرآورده های پسته و مغز پسته از جمله پسته رقم احمد آقایی را با کیفیت بالا تولید می نماید.
منبع: بازار انواع مغز پسته