بادام هندی 240 خام وارداتی از هند و بریتانیا را می توان از طریق این سایت خرید و فروش انواع بادام، تهیه نمود. بادام هندی از بهترین مغز دانه های آجیلی است که می تواند در کنار مغز بادام زمینی، مغز بادام درختی، مغز پسته و … یک آجیل خوشمزه را تشکیل دهد.
هندوستان و بریتانیا و تعداد محدود دیگری از کشور های آفریقایی از بزرگترین تولید کنندگان مغز بادام هندی می باشند که دو سایز معروف آن که در ایران به عنوان نمونه آجیلی مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از بادام هندی 240 خام و 320.
بادام هندی 240 خام مصرف کنیم یا بو داده
همانطور که گفتیم بادام هندی 240 از نمونه های پر طرفدار این محصول برای مصارف آجیلی در ایران است و در بازار به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می گردد.
بادام هندی به دو شکل خام و بوداده هر دو عرضه می گردد که نوع بوداده معمولا با افزودن طعم دهنده هایی مزه دار می شوند تا لذیذ تر شود و رضایت مخاطبان بیشتری را جلب می کند.
انواع بادام هندی طعم دار
- بادام هندی شور
- بادام هندی زعفرانی
- بادام هندی فلفلی
و… می باشد که نوع شور آن میزان مصرف بالاتری در کشور ما دارد اما همواره متخصصان تغذیه بر مصرف بادام هندی خام تاکید کرده اند تا بتوان از خواص بسیار زیاد آن حداکثر استفاده را نمود.
ترکیب شیمیایی بادام هندی تازه:
- گلوکز یا لوولز
- پروتئین
- چربی
- اسید تانیک
- مواد معدنی گوناگون
هر کدام از این ها دارای درصد های متفاوتی هستند که ترکیب آن ها موجب بالا رفتن ارزش غذایی بادام هندی شده است.
بادام هندی در کجای ایران کشت می شود؟
بهترین مکان برای رشد و پرورش درخت بادام هندی مناطق گرمسیری می باشند و حتی در زمین های سخت نیز امکان کشت آن وجود دارد. درخت کاشو در برابر بی آبی ماندگاری بسیار بالایی دارد به طوری که حتی از انبه مقاوم تر است اما تاب و تحمل سرما را ندارد و زود دچار آسیب می گردد.
چابهار یکی از مناطق مناسب در ایران برای کشت بادام هندی می باشد.
منبع: بازار بادام هندی